Bra att veta

Butiken
Studieförbundet Vuxenskolan driver tillsammans med Felestad New Wave Profile den här webbshoppen för att erbjuda SVs organisation ett brett utbud av profil och varumärke stärkande produkter med hög kvalité. Samtliga produkter har kontrollerats så att de möter SVs grafiska profil.

Kunduppgifter och köp
I webbshoppen handlar du som företagskund mot faktura (Gäller Studieförbundet Vuxenskolans enheter)

Placera de produkter du önskar i varukorgen. Gå sedan till kassan och genomföra köpet efter du loggat in/skapat din inloggning.

Väljer du att skapa ett konto behöver kunduppgifterna endast fyllas i en gång. Efter avslutat köp får du automatiskt en köpbekräftelse och därefter kommer en orderbekräftelse från Felestad New Wave Profile till angiven e-mailadress. På orderbekräftelsen finns ett kundnummer som är unikt hos Felestad New Wave Profile, detta skall alltid uppges vid alla beställningar och kontakt med Felestad New Wave Profile, för snabbare hantering.

Du kan alltid gå in i shoppen och titta utan att skapa inloggning eller logga in.

Leverans

Till företag med företagsadress
Direktleverans med Postens DPD Företagspaket (18.00) eller Varubrev.
Order som inkommer före kl 11.00 skickas samma dag.
Önskas expressleverans vänligen kontakta Felestad New Wave Profile på telefon 046-71 26 40.

I Skåne erbjuder vi Miljöbud-slinga – vi väljer alltid det mest kostnadseffektiva alternativet.

Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats, så det blir en bomkörning och en ny utkörning, debiteras 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Order som inkommer före kl 11.00 skickas samma dag och levereras dagen efter.

Prislista Frakter

Prislista Felestad 2019

Skrymmande gods beräknas på 280kg/m3, då volymvikten överskrider den faktiska vikten kommer vi justera fraktkostnaden efter att vi säkerställt med ett godkännande från beställaren att det är ok.

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss.

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig.
Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och frågar om du vill att vi skickar det igen med en ny frakt, för närvarande 163kr exkl moms.

Reklamation
Felestad New Wave Profile har i avtal med Studieförbundet Vuxenskolan uppdrag att hantera deras webbshop och åt Studieförbundet Vuxenskolan leverera de av Studieförbundet Vuxenskolan bestämda, beställda, logotypförädlade och köpta artiklar till deras, av Studieförbundet Vuxenskolan godkända, webbshopskunder. Detta innebär bl a att beställningar i webbshoppen inte regleras enlig konsumentköplagen med ånger- och returrätt på ej defekta varor.

Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m.

Betalning mot faktura
Faktura från Felestad New Wave Profile kommer alltid via e-mail.

Frågor kring produkter, leveranser mm: Kontakta Josefine Davidsson på telefon: 046-71 26 40 eller skriv ett mail till sv@felestad.se.
Vi har öppet vardagar kl 08.00-17.00.